Lidmaatschap

Lid worden

De VJP is bedoeld voor jonge advocaten tot en met zeven jaar praktijkervaring die zich bezig houden met de civiele procespraktijk. De contributie bedraagt € 45,- per jaar en is verschuldigd ongeacht het moment waarop je je als lid aanmeldt. Je kunt je aanmelden met onderstaand aanmeldformulier. Meer informatie over het lidmaatschap? Stuur gerust een mail naar info@jongeprocesadvocaten.nl

Onze privacyverklaring vind je hier.

Voordelen van het lidmaatschap

Het lidmaatschap van de VJP biedt veel voordelen. Door deelname aan congressen, seminars, workshops en borrels doe je relevante vaardigheden op en maak je kennis met professoren, raadsheren, deurwaarders, maar bovenal jonge collega’s binnen de procespraktijk. Andere voordelen van een lidmaatschap van de VJP zijn:

  • Je krijgt korting op abonnementen op diverse toonaangevende juridische vakbladen.
  • Indien je interesse hebt, kun je na je lidmaatschap van de VJP bij de Vereniging van Proces- en incassoadvocaten (VIA) als aspirant-lid instromen. De VIA is een specialisatievereniging van de NOvA en is een vaste gesprekspartner van de NOvA en het Ministerie van Justitie & Veiligheid op het gebied van procesrecht en incasso. In dat geval betaal je een vrij lage contributie van € 25 (normaal € 125) per jaar. Verder zijn er geen entreekosten (normaal eenmalig € 230). Je kunt alle activiteiten van de VIA tegen gereduceerd tarief bijwonen; bijvoorbeeld een vak van drie punten voor € 75 (normaal € 295). Het aspirant-lidmaatschap van de VIA is bedoeld om je kennis te laten maken met de VIA.

Inschrijfformulier

© Copyright - Vereniging Jonge Procesadvocaten - Ontwikkeld door PingWeb